RSI PRO 2.11

RSI PRO 2.11 är en helt världsunik programvara för vinterentreprenörer att förutsäga, planera och genomföra planerade åtgärder. I RSI PRO 2.11 ingår väderprognos för de 12 kommande timmarna, VVIS stationer, uppkopplade saltbilar och integration av fordonsdata* från tillgängliga fordonsflottor vilket ger en mycket högupplöst väglagsprognos för beslut av framtida åtgärder.

* Möjlighet att integrera tillgänglig befintlig fordonsdata samt nya typer av sensordata.

Data från fordonsflottor kan också användas för att följa upp genomförda åtgärder och som ett statistiskt underlag för återrapportering till den interna organisationen eller beställare.

RSI Pro 2.11 är en helt världsunik produkt med uppkopplade fordon som riktar sig till vinterentreprenörer med hög digitaliseringsgrad i sin verksamhet. I storstadsregioner finns stora resurser att spara med den högupplösta prognos som bygger på data från uppkopplade bilar (taxi och hyrbilar).

Med RSI Pro 2.11 finns stora möjligheter till besparingar dels genom helt nya arbetsmetoder för att bekämpa väghalka med exakta mått där bilar ger realtidsinformation om aktuellt väglag. Idag är RSI Pro 2.11 den absolut bästa programvaran med träffsäkra väder- och väglagsprognoser för att effektivt bemästra vinterväglag.

Här tar du dig in i framtiden och kan beställa en offert.

Jag vill ha en offert på RSI 2.11

 

Verification